Benvolgudes famílies,

Abans de tot, rebeu la nostra salutació més cordial en aquests complexos moments que estem vivint. Esperem que tots i totes estigueu bé i volem que ens sentiu al vostre costat.

Com sabeu, en el moment del tancament de l’escola, tot l’alumnat dels cursos inferiors (Infantil i Primària) va rebre un paquet d’activitats per fer a casa durant els primers dies de confinament que, paral·lelament, se us va anar completant amb més activitats i orientacions des de la plataforma de comunicació del centre (Alèxia Famílies).

Posteriorment se han incorporat sessions en directe i videos per a explicar i orientar en les tasques diàries, alhora que per a mantenir el contacte diari amb els vostres fills i filles i amb tots vosaltres.

En el cas dels cursos superiors (de 5è de Primària a 4t d’ESO) des del primer dia estan rebent (i enviant) les activitats de forma seqüenciada, mitjançant la nostra plataforma d’aprenentatge (Esemtia-Moodle) que es complementen amb sessions de classe online, de tutoria i de resolució de dubtes (mitjançant Jitsi Meet).

Tanmateix, mentre duri el període de confinament actual, us continuarem enviant materials i orientacions mitjançant aquests mateixos canals i per correu electrònic.

 Sempre que l’estimeu oportú, podeu fer servir el nostre formulari de contacte  per a qualsevol consulta o gestió amb la Secretaria del centre i utilitzar el correu corporatiu personal per a comunicar-vos amb qualsevol professor o membre de l’equip docent.

Ànim! Ens en sortirem!

Una forta abraçada!

COVID-19 | Informació i comunicació amb l’escola
Etiquetat a: