Com ja sabeu, la pandèmia viscuda a partir del mes de març ha tingut diverses conseqüències, tant a nivell acadèmic com personal. Una d’elles és que els alumnes de 4t d’ESO del curs passat (2019-20) no van poder realitzar el seu viatge de fi d’etapa, activitat amb la qual tradicionalment es clausura la seva estada al centre.

Però aquests alumnes havien promogut diferents activitats entre la comunitat educativa per recollir diners per al seu viatge: un scape room a Halloween, venda de productes nadalencs, sorteig de paneres al festival de Nadal, festa de Carnestoltes, sorteig d’una tablet i un smart watch, etc.

Un cop van saber que els diners recollits no es podien utilitzar en el seu viatge, els i les alumnes van decidir donar-los, una part per a entitats locals i l’altra meitat per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la recerca de la Covid-19.

Podeu lleguir la noticia sencera al següent enllaç.

Donació benèfica de 4t d’ESO del Curs 2019-20
Etiquetat a: