Benvolgudes famílies, 

Tal i com us vam avançar en la circular del final de curs, ens posem en contacte amb vosaltres per a comunicar-vos alguns aspectes sobre la tornada a l’escola segons les últimes instruccions del Departament d’Ensenyament. 

CONSIDERACIONS GENERALS 
 • Les classes començaran el dia 13 de setembre en horari de matí i tarda per a tots els cursos. 
 • Es mantindran els grups-classe habituals com a grups de convivència i socialització estables. En ells intervindran el mínim nombre possible de professors. 
 • El temps d’esbarjo es continuarà fent de forma esglaonada, havent un sols curs per pati. Com a novetat, els alumnes podran treure’s la mascareta durant la seva durada. 
 • El menjador es continuarà realitzant en l’espai habitual i amb la mateixa dinàmica que el curs passat (en grups estables, guardant les distàncies)
 • Acollida matinal: Es mantenen la biblioteca i el menjador com a espais d’acollida matinal. 
 • Sortides, Colònies, Escola de Natura: En la reunió de presentació de curs us detallarem les activitats previstes per a cada nivell. 
 • Extraescolars: L’extraescolar d’anglès es realitzarà al centre a les aules assignades, mantenint les mesures de seguretat sanitària.
 • El centre té establert un protocol d’actuació davant les possibles situacions de contagi per COVID-19 que també s’explicarà a les reunions de principi de curs
 • Comunicació Escola-Famílies: La via de comunicació amb les famílies serà la plataforma ALEXIA-FAMILIA i la web de l’escola
 • De moment, l’entrada de les famílies al recinte escolar només està autoritzada per a mantenir entrevistes, amb cita prèvia, amb el professorat o l’equip directiu. 

Per a temes de secretaria es recomana utilitzar, sempre que sigui possible, vies de comunicació no presencials: telèfon, correu electrònic, etc. 

En qualsevol cas, no es pot entrar al centre durant les hores d’entrada o sortida dels alumnes.

CONSIDERACIONS ESPECÍFIQUES 
 • Tots els alumnes han d’entrar amb mascareta a l’escola

Els alumnes de Primària i Secundària hauran de fer-la servir durant tota la jornada escolar. Els d’Infantil només la faran servir a l’entrada, durant els desplaçaments i quan comparteixin espais amb altres grups. 

Es recomana que portin una altra mascareta de recanvi a la motxilla dins d’una bosseta o necesser. També s’aconsella que portin un paquet de mocadors d’un sol ús i gel hidroalcohòlic, tot i que totes les aules estaran dotades de gel hidroalcohòlic i paper de mans. 

 • Les ENTRADES i SORTIDES es faran de la forma que era habitual en el centre:
Entrada matí  Sortida matí Entrada tarda  Sortida tarda  Porta
Infantil 8:55h  12:55h  14:55h  16:55h  Carrer Vilafranca
Primària  8:55h  12:55h  14:55h  16:55h  Carrer Tarragona
Secundària 7:55h  13:30h  15:05h 17:05h  Carrer Tarragona

L’ordre d’entrada i sortida serà: 

 • Infantil: P5 – P4 – P3
 • Primària: 1r – 2n – 3r – 4t – 5è – 6è 
 • Secundària: 1r – 2n – 3r – 4t

Com sempre, per a facilitar les entrades, l’alumnat farà fila per cursos a la porta corresponent. Amb la finalitat d’EVITAR AGLOMERACIONS, us preguem que no us apropeu a la porta fins l’hora d’entrada o sortida del vostre fill o de la vostra filla. 

 • És molt important tenir la MÀXIMA PUNTUALITAT a les entrades

Si un/a alumne/a ARRIBA TARD entrarà per la porta del carrer Tarragona, però s’haurà d’esperar fora del centre fins que acabin d’entrar la resta de cursos. 

LLIURAMENT DE LLIBRES 

El lliurament de llibres d’aquest any es farà amb el següent horari

Dimecres, 8 setembre Tarda 15:30 – 17:30
Dijous, 9 setembre Matí  9:30 – 13:30
Tarda 15:30 – 17:30
Divendres, 10 setembre Matí  9:00-11:00 (*)

(*) Per motius organitzatius, divendres 10, l’entrada al centre serà fins les 10:30h i la Secretaria tancarà a les 11h. Us preguem disculpeu les molèsties

L’entrada es farà per la porta del carrer Vilafranca i la sortida per la del carrer Tarragona

Si alguna família no pogués venir en aquest horari, us preguem que ens feu la reserva dels llibres, telefònicament o per correu electrònic, i els hi donarem als nens el primer dia de classe. 


Per a qualsevol consulta o aclariment respecte a aquesta informació, no dubteu en consultar el següent enllaç o en contactar amb nosaltres. 

Rebeu una cordial salutació. 

L’Equip Directiu

Pla d’organització 2021-22
Etiquetat a: