De tant en tant, a l’escola es produeixen circumstàncies on el consell mèdic resulta necessari.

Amb l’objectiu de fer front a aquestes situacions, l’escola ha subscrit un conveni de col·laboració amb la Fundació Hospital de Nens de Barcelona mitjançant un servei de teleassistència mèdica connectat amb el Servei d’Urgències.

Els pediatres de la fundació atendran les consultes en horari lectiu (9-18h, de dilluns a divendres), mitjançant una plataforma en línia de videoconferències.

La valoració virtual immediata en cas de malaltia o accident i el seguiment de les instruccions dictades pels pediatres farà possible que cada incident sigui atès segons la seva necessitat.

Aquest servei també estarà disponible a qualsevol desplaçament que fem amb els alumnes (excursions, colònies, etc.) degut a que pot emprar-se amb dispositius mòbils.

Finalment, com a centre subscrit, rebrem periòdicament informació sanitària d’utilitat que ens permetrà gestionar de forma més còmoda situacions relacionades amb la salut dels nostres alumnes. Podeu accedir a aquesta informació a l’enllaç de la Fundació Hospital de Nens de Barcelona que es troba a la nostra web.

Creiem que a través d’aquest servei disposarem d’un acompanyament i un major grau de seguretat envers temes de salut o qualsevol risc mèdic dels vostres fills i filles.

Serveis d’assistència i informació sanitària
Etiquetat a: