Des de principi de curs totes les classes, des de P3 a 4t d’ESO, estan treballant el lema:

“M’estimo, t’estimo ens estimen”

Al voltant seu s’estan treballant a l’escola valors i actituds tan importants i necessaris com són l’autoestima, el respecte i l’empatia. Tot això lligat amb el sentiment de pertinença a un grup, a la classe, a l’escola, de ser una petita família, de formar part del Gran Capità.

Tota la decoració de l’escola, classe, passadissos… tenen relació amb un super-heroi inventat o ja creat. Sabeu perquè? Perquè els super-herois actuen amb amabilitat i sempre ajuden els altres.

I creiem, com escola, que les bones influències són una necessitat per ajudar l’alumne a convertir-se en una persona positiva per aquells que l’envolten i per a la societat. Els super-herois són especials i ho poden tot.

Com a part d’aquesta campanya, la disfressa de Carnaval que hem preparat aquest any ha estat relacionada amb el que estem treballant a la classe. Cada curs ha anat disfressat del seu super-heroi i ha gaudit d’un matí especial ballant i cantant .

Mireu les fotografiés de les diferents classes.

Carnaval a l’escola!
Etiquetat a: