Som un centre concertat que imparteix ensenyaments de:

  • Educació Infantil (3-6 anys)
  • Educació Primària (6-12 anys)
  • Educació Secundària Obligatòria (12-16 anys)

La nostra escola va ser fundada l’any 1966 i les seves primeres instal·lacions van estar ubicades al carrer Gran Capità del barri de Les Planes. Aquest és l’origen del nostre nom.

Des de llavors hem treballat amb intensitat per l’educació dels nostres alumnes en les etapes educatives obligatòries. Són doncs moltes les persones que han format part de l’escola i han assentat en ella les bases del seu futur.

Som una escola familiar i acollidora, que té especial cura en acompanyar i ajudar cada alumne/a en el seu creixement tant personal com acadèmic.

Les característiques del nostre centre ens permeten un coneixement molt proper de l’alumnat que facilita que puguem donar una atenció personalitzada i desenvolupar una tasca educativa acord amb les seves característiques i la seva personalitat.

D’altra banda, recolzem el nostre model educatiu en metodologies dinàmiques i innovadores que promouen, de forma eficaç, l’aprenentatge competencial dels nostres alumnes. Això els ajuda a aconseguir uns resultats globals d’èxit.

Podeu llegir sobre el nostre projecte educatiu fent clic al següent enllaç.