Al novembre, els nens i nenes d’Educació Infantil han fet d’horticultors plantant diferents vegetals i fruites (enciams, pastanagues, escaroles, espinacs, maduixes…) que veuran créixer dia rere dia.

Aquesta activitat guarda relació amb el nou projecte que s’està duent a terme com a cicle (Programa SI!) i amb les activitats XESC que l’escola realitza des del curs 2011-12.

Una bona alimentació els farà créixer sans i forts! Els vegetals i les fruites són fonamentals per a una dieta equilibrada.

Durant els propers mesos tindran molta cura de l’hort. L’aigua i el sol i la seva feina seran fonamentals per a que doni els fruits desitjats.

Creieu que seran bons horticultors? Estigueu atents a la web per veure com evoluciona l’hort! 🍓🥦🥕!

Actualització (2n trimestre)

Durant aquests mesos, Educació Infantil ha tingut molta cura del seu hort. L’han anant regant i traient les males herbes periòdicament.

Cap a finals de gener, van començar a veure sortir les primeres flors als maduixers que, amb el pas dels dies, han anat convertint-se en maduixetes. 🌼➡🍓!

També han pogut veure com van creixent les pastanagues i comprovar que creixen dins de terra i que la part que es menja és l’arrel i no les fulles com passa amb els enciams.

Continuaran cuidant de l’hort i aprenent el món del bons horticultors.