El passat dimarts 3 de desembre els alumnes de 1r d’ESO van participar a la plantada de més de cent arbres organitzada per l’ajuntament de Sant Joan Despí a l’entorn del riu Llobregat.

S’ha volgut fer coincidir aquesta activitat amb la celebració de la Cimera del Clima COP25 i amb la iniciativa “Un arbre per Europa” que té com a objectiu augmentar la consciència social sobre la sostenibilitat a l’àmbit local i fomentar la col·laboració dels joves a l’hora de promoure el desenvolupament sostenible.

La plantada s’ha dut a terme a una antiga gravera i els alumnes han plantat arbres com alzines, pollancres, lledoners, tamarius o ginestes.

 

D’altra banda, els alumnes també van participar pintant la caseta d’eines i realitzant una sèrie de tallers que els van fer prendre consciència sobre la importància de cuidar el medi ambient i fomentar la sostenibilitat.

1r d’ESO va gaudir molt de les activitats, sobretot a l’hora de plantar l’arbre. Encara que n’hi havia algun de molt grans, van treballar de valent per tal de fer la feina ben feta.