Des de la Comissió de Valors de l’Escola s’impulsen diversos programes d’actuació i campanyes que tenen la finalitat de fomentar els valors recollits al nostre Projecte Educatiu.

Aquest curs, el lema és:

“Els millors èxits s’aconsegueixen en equip. Zzzuma’t!”

L’escola és una gran comunitat on cada dia compartim espai famílies, alumnat, professorat i altres professionals.

Des del centre sabem el potencial que tenen els grups ben avinguts i que saben treballar en equip, per això hem centrat la nostra atenció en les abelles.

Aquests insectes viuen junts per un llarg període de temps, en estreta proximitat i treballen molt bé en conjunt. Els diferents individus s’accepten i s’aprecien i tenen alguna cosa a oferir a l’equip. Són una comunitat a imitar!

Per altra banda, als passadissos es poden veure altres missatges relacionats amb el món de les abelles de caire motivacional i sentiment de pertinença:

  • “Best place to bee” (joc de paraules que vol dir “el millor lloc on estar”)
  • “What can I bee? (joc de paraules que vol dir “què puc ser?”)

Al voltant d’aquests missatges es desenvoluparan tot un seguit d’activitats que pretenen facilitar als nostres alumnes l’adquisició de valors com la tolerància, el respecte a les opinions i les actuacions dels altres o l’acceptació d’aquells que per motius de procedència, cultura, religió o característiques personals són diferents a un mateix.

Totes elles estan encaixades en el Pla d’Acció Tutorial de l’escola, i es duen a terme tant a les sessions de tutoria com a nivell de centre, complementant els Programes de Competències Socials i d’Educació Emocional.

Per a aquest curs l’escola té previst realitzar, entre altres, les següents activitats:

COVID-19

Arran de la situació excepcional que estem patint per la COVID-19, l’agenda del Curs 2021-22 pot patir canvis.

No obstant, qualsevol novetat es publicarà a la web.

1r trimestre
  • Pendent de confirmació
2n trimestre
  • Pendent de confirmació
3r trimestre
  • Pendent de confirmació