La policia municipal de Sant Joan Despí va visitar a l’escola els dies 1, 2 i 17 de febrer. Durant aquestes jornades, Educació Infantil va gaudir d’una sèrie d’activitats (diferents per a cada curs) que els agents havien preparat amb la intenció de treballar la idea de com anar segurs pel carrer amb les seves famílies.

En primer lloc, van explicar la història de dos nens que anaven pel carrer amb els seus pares i que experimentaven una sèrie de situacions que podien ser perilloses.

Després de debatre sobre aquestes situacions de risc i sobre com actuar correctament, van passar a les activitats! Es tractava de jocs dissenyats per repassar allò que havien vist al conte i que havien après. Van practicar, per exemple, com creuar correctament els carrers de la mà d’un adult o què s’ha de fer el semàfor de vianants està verd o vermell. 🚥

Finalment, els agents els van ensenyar de prop un cotxe de policia. Van poder veure el seu interior, van sentir com de fort sona la sirena i fins i tot van poder parlar per l’altaveu!

Segur que aquell dia tothom va arribar a casa pensant que de gran volia ser policia! 👮‍♀️👮‍♂️🚔!