Aquest tercer trimestre P3 s’ha endinsat en el món de l’artista japonesa Yayoi Kusama, una de les més rellevants del nostre temps.

El seu amic d’aventures, l’Elmo, els ha portat un conte que parla de la seva vida i obra. El llibre ha estat el punt de partida per conèixer aquesta dona i la seva obsessió per saturar grans llenços i espais físics amb cercles multicolors, punts i pigues repetitives que ho envaeixen tot!

🔴    🟠   🟡   🟢   🔵   🟣   🟤   ⚫   ⚪

Un altre dia, jugant al pati, l’Elmo va aparèixer al pati acompanyat de la Yayoi en persona! Els nens i nenes li van poder fer tot de preguntes sobre la seva vida i la seva obra.

A partir d’aquest moment, ja estaven molt motivats per buscar informació d’ella a casa amb ajuda de les famílies.

Tota el material extret de la seva recerca es van plasmar en diferents formats i els van portar a classe per compartir-lo amb la resta de la classe.

Durant unes setmanes han estat fent activitats plàstiques amb diferents materials (pinzells, esponges, gomets, pintura, paper ….) reproduint obres de la Yayoi Kusama com les seves icòniques carbasses. 🖌☝🎨!

Han construït una petita habitació de cartró a on han posat un munt de gomets rodons de coloraines per decorar-la com a l’obra “The Obliteration Room“.

Han aprés que Yayoi Kusama va néixer a Japó i que quan es va fer gran va marxar amb una maleta amb els seus quimonos cap a Nova York per gaudir de la ciutat i convertir-se en una artista reconeguda. Actualment torna a viure al seu país natal, a la ciutat de Tokio. 🎌

No només han fet recreacions de la seva obra, també han fet obres originals inspirades en el seu estil. Mireu quines propostes més originals!

Totes aquestes obres i els materials generats a classe es plasmen a un dossier.

Per fer l’autoavaluació del projecte de la Yayoi han treballat amb la BEE-BOT.

I per finalitzar el projecte han decorat globus amb gomets i han fet una petita exposició al passadís de la classe. D’aquesta manera, durant la Setmana Cultural els alumnes de la resta de cursos l’han pogut venir a visitar!

El nostre passadís sembla un museu! Us agrada?

P3 ❤ YAYOI! 🔴 🟠 🟡 🟢 🔵 🟣 🟤 ⚫ ⚪