El dia 2 de juliol va tenir lloc la graduació dels alumnes de 4t ESO, organitzada per l’AMPA. Tots i totes van venir amb les seves millors gales i amb moltes ganes de passar-ho bé.

A causa del protocol COVID, a diferència de cursos anteriors, els pares no van poder assistir a la festa de forma presencial; però van poder connectar-se telemàticament. Així els van poder acompanyar per veure un vídeo recordatori, de tota la seva l’escolaritat, elaborat per l’AMPA.

Després van pujar al pati per fer un sopar a la fresca on tant l’equip directiu com l’AMPA els van fer entrega d’un petit detall.

Durant l’acte es va reconèixer l’esforç de la Vega Ayuso que s’ha graduat amb matrícula d’honor i s’ha presentat per al premi d’excel·lència de l’ajuntament de Sant Joan Despí. També es va destacar la feina feta durant el curs d’un altre alumne, l’Alex Pajares que també s’ha graduat amb molt bones qualificacions; a ell se l’ha presentat al premi de bones pràctiques de l’ajuntament.

Va ser una nit plena d’emocions que va posar fi al seu pas per l’escola. Us trobarem a faltar 4t, però aquesta serà, sempre, casa vostra!