Durant el segon trimestre P3 han treballat el projecte dels cuiners 👩‍🍳👨‍🍳.

Van rebre un email del cuiner Manel i la seva bossa de feina. Al correu, els hi deia que havia perdut la memòria i que necessita la seva ajuda per poder tornar a cuinar. 🧠🍽!

Van fer assemblea per parlar del que volien saber del nou projecte i aquella mateixa tarda van informar a les famílies per començar ajudar al Manel.

Mireu quins treballs més originals van fer!

Van fer un mural a l’aula amb la informació proporcionada des de casa.

Durant les hores de projecte van ser un munt d’activitats. Una va ser parlar de les fruites que es mengen a l’hivern, com les mandarines🍊. Les van tocar, olorar, van parlar de la seva forma, del seu color… i van fer una feineta per l’àlbum on havien de pintar-les de color taronja i resseguir-les amb el punxó.

També van fer una activitat amb les famílies en anglès per exposar-la a la classe “My favourite food 🥘” (el meu menjar preferit).

A l’hora de racons, l’Ana i l’Anabel van preparar una sorpresa! La classe dels ossets es va convertit en un restaurant “El restaurant Gran Capità”.

Quines taules més ben parades! Hi havia de tot!

També a música amb l’Anabel han ballat cançons relacionades amb el tema “Sóc un cuiner”, “El baile de la fruta” i “Soy una taza”.

Van anar al restaurant de la iaia de la Sara per veure els cuiners i els estris que utilitzen.

Quin dia més especial, què bé van menjar! Moltes gràcies! 😋🧡!

Un altre dia van agafar les tablets i van jugar a un joc de Scratch de la web de l’escola que van elaborar els alumnes de cicle inicial.

Van poder relacionar aquest joc amb tot el que estan aprenent del programa de Salut Integral.

Han fet sèries i han practicat la lectoescriptura amb feinetes registrades a l’àlbum.

Han pintat amb xocolata i… també han menjat molta. 🍫😜!

Per tancar el projecte van elaborar el seu plat preferit.

Desprès de veure les votacions va guanyar…. la pizza!🍕❤!

Durant aquest projecte, han après en què consisteix aquest ofici, on treballen, com van vestits, quins estris necessiten per elaborar les seves receptes i quins són els aliments que formen part d’una dieta saludable.  🤩💚!

Aprofitem per agrair la col·laboració de les famílies en el projecte, ja que gràcies a això han estat molt motivats i amb ganes d’aprendre.