Durant el tercer trimestre, P5 ha dut a terme el projecte de Keith Haring.

A través dels seus quadres han après moltes tècniques plàstiques diferents, han après a trobar sentit a una pintura, a posar en pràctica les emocions que els seus quadres transmeten… i a treballar una mica la psicomotricitat! Que bé s’ho han passat al llarg de tot el projecte!

“El dibuix continua sent bàsicament el mateix que ha estat des de temps prehistòrics. Reuneix a l’home i al món. Viu a través de la màgia” Keith Haring

Han treballat la grafia del seu nom i el seu retrat.

L’artista plantejava les coses de la manera més simple possible. Pintava sobre l’amor i l’amistat en totes les seves formes i a classe han fet un collage i han representat la seva obra “holding heart”.

També han tractat altres obres com “best budies” on han fet servir temperes!

Han pintat les siluetes que ballen a “the dance” (de 1987 i 1992) amb aquarel·les. Després han estat ballant una estona animats!

Una de les seves obres (“bridge exercise”) representa a una figura fent la figura d’un pont. L’han pintat amb ceres i l’han decorat amb purpurina. Posteriorment, han reptat la seva psicomotricitat a l’aula imitant la postura! Que divertit!

També han elaborat mosaics amb algunes de les seves obres on apareixen múltiples persones i animals. Els han quedat uns quadres molt macos!

I, per acabar, els nens i nenes han fet una rotllana i han estat conversant sobre les obres que més els han agradat.

Amb tantes hores de pràctica i tècniques aplicades, ja podem dir que a P5 són autèntics artistes!