El passat 7 d’octubre, 4t d’ESO van tenir el plaer de conèixer en Víctor Panicello, l’autor d’una de les novel·les que van llegir durant el curs passat: Backstage.

En Víctor és un autor de novel·la juvenil que, a més, ha realitzat diversos tallers d’escriptura creativa amb joves en perill d’exclusió. Va parlar amb els alumnes del procés de creació literària: documentació, elecció del conflicte, els personatges i la seva “vida pròpia”, etc. També va respondre encantat totes les preguntes que els alumnes de 4t tenien sobre Backstage i sobre com era la vida d’un escriptor.

Finalment, en Víctor va dedicar-los els llibres perquè els alumnes tinguessin un record del seu pas pel centre. De ben segur no serà l’últim llibre d’aquest autor que llegiran!

2n d’ESO també van rebre l’autor de literatura juvenil Isaac Palmiola, autor d’Una oportunitat per al Nívan, que havien llegit durant l’últim trimestre de 1r d’ESO. Una obra molt original de ciència ficció barrejada amb el futbol que de ben segur van gaudir.