L’última setmana d’octubre, 1r de Primària va poder gaudir d’un taller d’experimentació per descobrir els cinc sentits. S’ho van passar d’allò més bé fent les diferents propostes que es van preparar. 👁👂👅🖐👃!

Van començar pel sentit del tacte. Es van repartir objectes molt diferents per poder sentir diferents textures: tou, dur, aspre, suau, esponjós i rugós.

Després van treballar l’olfacte esbrinant l’olor que tenien alguns ambientadors. En aquest cas, es tractava de diferents plantes i fruites molt fàcils de reconèixer (com la lavanda i les maduixes).

Per treballar el sentit de la vista van observar imatges enganyoses i, per l’oïda, van haver d’esbrinar sons. Per tal d’unificar aquests dos sentits, després, van jugar a llegir els llavis.

Finalment, va arribar el sentit més esperat: el gust! A classe van poder tastar quatre aliments.

Van començar per uns cacauets (salat) i posteriorment van continuar amb unes galetes (dolç). Va arribar el moment de tastar un aliment àcid i uns trossos de llimona els estaven esperant… En últim lloc, el sabor amarg el van poder sentir gràcies a la xocolata negra del 95%.

Sense dubte, ara ja saben quins són els seus sentits!