Per setè any consecutiu l’escola ha participat en la Setmana de la Ciència que organitza l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

1r d’ESO ha realitzat la Gimcana Matemàtica amb 6è de Primària. Els presentaven una sèrie de reptes matemàtics per despertar el seu enginy.

2n ESO ha participat en l’activitat Ciència Compartida. Prèviament a l’activitat, han preparat dos experiments que després han explicat als 4t de Primària dels diferents instituts de la ciutat. Aquests han estat: circuit elèctrics amb llimones i indicador d’àcids i bases amb col de llombarda.

3r d’ESO van poder gaudir d’un taller de sostenibilitat relacionat amb les problemàtiques marines. Van fer-ho a través de diverses pràctiques de laboratori.

Finalment, 4t d’ESO va estar dedicada a l’Oceanografía, una ciència experimental que es basa en observacions i mesuratges de l’aigua i els oceans. Al laboratori de l’escola van poder fer diferents pràctiques per conèixer les lleis i teories científiques que expliquen la vida als oceans.

Tota la Secundària ha gaudit de la Setmana de la ciència i han après moltes coses interessants. Esperem amb ganes participar-hi l’any vinent!