Durant el 1r trimestre, 3r de Primària ha iniciat un projecte anomenat “Què en saps del teu poble?”.

Aquest té com a objectiu apropar i conèixer més la població de Sant Joan Despí a través de la realització d’una revista que es mostrarà a la resta de l’escola i a les famílies.

A l’hora de treballar, s’han distribuit en grups i cadascun ha indagat els temes que ells mateixos han proposat.

Els alumnes, guiats per la mestra, han dut a terme un treball de camp i una investigació de la situació de la població, els seus serveis, mitjans de transport, gastronomia, festes, costums i personatges històrics i importants com Josep Maria Jujol.

Després de la recerca, durant aquest segon trimestre s’ha iniciat la creació de les revistes per grups.

Dins de les activitats programades, el 12 de febrer, 3r de Primària i P5 van gaudir d’una sortida conjunta on van fer una ruta per diferents edificis dissenyats per Josep Maria Jujol a Sant Joan Despí (la Torre de la Creu, Santa Elena i Can Negre). Ambdós cursos estan endinsats en projectes relacionats amb Sant Joan Despí. 

A la plaça de Can Negre van dibuixar l’edifici per després poder fer una exposició de quadres a l’escola.

Estigueu ben atents a les novetats de la web!

Actualització

En aquest tercer trimestre, els alumnes han finalitzat el seu projecte. 

Van acabar d’organitzar tota la informació necessària per a la creació de les revistes. Els resultats han estat sorprenents!

A més, van realitzar un marc pel dibuix de Can Negre inspirat en la tècnica del trencadís (feta servir per Josep Maria Jujol).

Per últim, van realitzar la presentació per grups de la seva revista, on van poder exposar tota la informació recopilada durant el projecte a la resta dels seus companys.

Amb aquest projecte, els nens i nenes de 3r de Primària taquen una etapa i posen fi a una experiència enriquidora on han pogut apropar-se i conèixer molt més el poble on estudien.